• b1.png
  • b2.png
  • b3.png

Egészségtudatosabb élet a Polgár és Csege Coop-nál! /TAMOP-6.1.2-11 1-2012-0139/

                                                                                                      

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Azonnali közlésre:

Egészségtudatosabb élet a Polgár és Csege Coop-nál!

A Polgár és Csege Coop Zrt. az Új Széchenyi Terv keretében Európai Uniós finanszírozású egészségfejlesztési pályázatot valósított meg.

A projekt célkitűzése: dolgozók egészségének megőrzése, az egészségtudatos szemléletmód kialakítása.

 

Társaságunk számára fontos dolgozóink egészsége, ezért célunk olyan munkahelyi egészségfejlesztési stratégia kialakítása volt, amely megcélozza, hogy előzzük meg a betegségeket, növeljük az egészség megtartásának lehetőségeit és a munkahelyi jó közérzetet. Olyan ismereteket és módszereket adjunk át, amelyek az egészségtudatos magatartást és életmódot segítik megvalósítani.

Reményeink szerint a programban részt vevő munkavállalók közvetlen környezetükben, családjukban, barátaik, gyermekeik körében is terjesztik majd ezen ismereteket.

 

 

Célunk megvalósításában a TÁMOP 6.1.2-11/1-2012-0139-es projektje segített minket. Nyertes pályázatunk lehetővé tette, hogy az egészséges életmódhoz kapcsolódóan heti rendszerességgel szerezzenek dolgozóink naprakész elméleti tudást és gyakorlati tapasztalatokat.

A program 9 hónapja alatt a táplálkozás, valamint a baleset - és munkavédelem területéről szereztek a mindennapokban is igen hasznos tudást kollegáink, illetve korunk egyik népbetegségét, a stresszt is megtanulták kezelni különféle technikák elsajátításával.

Mivel Egészségtervünk részét képezi a rendszeres testmozgásra való ösztönzés is, így gyalog- és kerékpártúrákkal, valamint kézilabda és ping-pong bajnoksággal is színesítettük programunkat.

Egy egészségnap keretén belül pedig kipróbálhattuk a sárkányhajózást is, ami nagy sikert aratott a munkatársak körében, a bogácsi tábor pedig remek csapatépítő hatással bírt.

Céljainkat és a program eddigi eredményeit figyelembe véve a vállalati Egészségterv megvalósítása és folyamatos aktualizálása ezentúl is szerves részét képezi majd életünknek!

 

 

 

 

 
Polgár és Csege Coop Zrt.

4090 Polgár Hősök út 6.

Telefon, fax: 52/573-020, 52/573-021

www.polgarcoop.hu